fbpx

Guacamole crème

2 rijpe avocados
1 limoen
50g olijfolie
2 eetlepels glucose
Peper
Zout

Alles in de blender heel fijn mixen tot alle klonters eruit zijn
En dan makreel in tartaar snijden en mengen met avocado creme en 1/3 e mayonaise
Afwerken met rode ui en frisse kruiden (koriander/ peterselie/bieslook)

Bereiding

We starten met het maken van de Guacamole crème, we persen 1 limoen in een kom samen met de 50g olijfolie, twee rijpe avocado’s, peper, zout en twee eetlepels glucose. Mix dit allemaal fijn tot er zo weinig mogelijk klonters in het mengsel zitten.

Vervolgens snijden we de vis naar keuze ( naar voorkeur tonijn, zalm of makreel ). Zorg dat alle graten uit de vis verwijderd zijn en snij deze fijn tot een tartaar.

Vervolgens mengen we de vis en de Guacamole crème onder elkaar en doen we dit in een kommetje. Dit werken we af met rode ui en enkele frisse kruiden zoals koriander, peterselie, bieslook enzovoort. Breek een aantal Haïs crackers in stukken en leg deze rond de rand van de crème.

And Enjoy!

×
×

Winkelmand