fbpx

Ons verhaal

Haïs is ontstaan door de gevaarlijke combinatie van hard werken en tegelijkertijd voor iedereen goed te willen. Ingrid belandde hierdoor in een burn-out en bovenop deze burn-out werd er een gluten intollerantie vastgesteld.

 

Ingrid als gediplomeerd gezondheidsdeskundige wist dat de oplossing voor haar problemen in haar voeding lag. Hierdoor is zij aan een immense zoektocht begonnen op zoek naar de ideale oplossing voor haar en voor andere met hetzelfde probleem.

Uiteindelijk vond ze het middel dat voor haar de oplossing kon zijn, iets dat haar vanaf dat ze opstond tot ze ging slapen door de dag heen kon helpen. Namelijk crackers, crackers waren een luchtig en eenvoudige oplossing die zowel ’S ochtends als doorheen de dag een oplossing bood. Maar de juiste crackers vinden bleek alles behalve eenvoudig te zijn, daardoor is zij haar eigen crackers beginnen te ontwikkelen.

 

Dankzij verschillende kookcursussen en door het bezoeken van verscheidene beursen kreeg zij een idee hoe de ideale crackers er moesten uit zien. Voor Ingrid was het een prioriteit dat de crackers toegankelijk waren voor iedereen, hiervoor mochten de crackers geen gluten, suikers, bewaarmiddelen, geur-, kleur- en of smaakstoffen bevatten. Maar bovenal moesten de crackers lekker zijn.

Vervolgens werd op een zonnige namiddag Haïs geboren, de ideale cracker voor jong en oud. De crackers van Haïs bestaan bijna volledig uit zaden en die zorgen voor een hoger verzadigingsgevoel.

Dankzij Haïs kan u moeiteloos aan uw gezondheid werken, de crackers zorgen voor uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Het energiepeil van u en uw leven krijgen een boost, dit dankzij grondstoffen van hoge kwaliteit en crackers die op een ambachtelijke manier zijn gemaakt.  

DSC04868

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso

×
×

Winkelmand