Ons verhaal

Het idee voor Haïs is ontstaan in 2017, wanneer Ingrid Willems begon te experimenteren met recepten voor crackers. Dit was het gevolg van een jarenlange zoektocht vanuit een persoonlijke noodzaak om een oplossing te vinden voor een  glutenintolerantie en laag energiepeil.

 

Ingrid als gediplomeerd gezondheidsdeskundige wist dat de oplossing voor haar problemen in haar voeding lag. Hierdoor is zij aan een  zoektocht begonnen naar de ideale samenstelling. Ingrid besefte dat dit niet enkel voor haar, maar voor heel veel mensen met hetzelfde probleem, de oplossing zou kunnen zijn.

De vereisten waren talrijk, het moest een product worden dat haar vanaf dat ze opstond tot ze ging slapen door de dag heen kon helpen. Namelijk crackers, crackers waren een luchtige en eenvoudige oplossing die zowel ’s ochtends als doorheen de dag een oplossing bood. Maar de juiste crackers vinden bleek alles behalve eenvoudig te zijn, daardoor is zij haar eigen crackers beginnen te ontwikkelen.
Dankzij verschillende kookcursussen en door het bezoeken van verscheidene beursen kreeg zij een idee hoe de ideale crackers er moesten uit zien. Voor Ingrid was het een prioriteit dat de crackers toegankelijk waren voor iedereen, hiervoor mochten de crackers geen gluten, suikers, bewaarmiddelen, geur-, kleur- en of smaakstoffen bevatten. Maar bovenal moesten de crackers lekker zijn.

Vervolgens werd op een zonnige namiddag Haïs geboren, de ideale cracker voor jong en oud. De crackers van Haïs bestaan bijna volledig uit zaden en die zorgen voor een hoger verzadigingsgevoel.

Dankzij Haïs kan u moeiteloos aan uw gezondheid werken, de crackers zorgen voor uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Het energiepeil van u en uw leven krijgen een boost, dit dankzij grondstoffen van hoge kwaliteit en crackers die op een ambachtelijke manier zijn gemaakt.  

DSC04868

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso

×
×

Winkelmand